Bavareza de capsuni si ciocolata

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Bavareza de capsuni si ciocolata

Spala capsunile si curata-le de codite.Taie-le jn bucati si pune-le intr-o oala.Adauga zaharul si fierbele in 5 minutepe foc mic.Paseaza-le cu mixerul sau in blendersi aduga gelatina inmuiata si stoarsa. Lasa compozitia sa se racoreasca si intre timp pune smantana intr-un castron foarte rece si bate-o cu telul sau cu mixerul pana cand obtii o frisca,apoi incorporeaz-o usor in crema de capsuni. Imbraca interiorul unei forme de chec,cu folie alimentara si torna in el,compozitia pana la marginea de sus.Pune forma in fridgider pentru 2 ore apoi rastoarn-o pe un platou.Acopera bavareza cu fulgi de ciocolata. Pofta buna!!

Ingrediente Bavareza de capsuni si ciocolata

200g capsuni bine coapte

4 linguri de zahar

3 foi de gelatina

180ml smantana dulce

150g fulgi de ciocolata (ori granule)

Categorii