Betisoare de pui cu sunca, sufle de sfecla rosie si sos de rucola
Reteta culinara Betisoare de pui cu sunca, sufle de sfecla rosie si sos de rucola din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Betisoare de pui cu sunca, sufle de sfecla rosie si sos de rucola
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Betisoare de pui cu sunca, sufle de sfecla rosie si sos de rucola
INGREDIENTE
Ingrediente Betisoare de pui cu sunca, sufle de sfecla rosie si sos de rucola
Betisoare de pui cu sunca
250 gr file de pui
8 felii speck (80 gr)
Sare
Piper alb
Sufle de sfecla rosie
260 gr sfecla rosie (curata de coaja)
5-6 cuisoare
1 lingura otet balsamic
1 morcov
2 oua
40 gr faina
sare
Sos de rucola
60 gr rucola
3 linguri ulei de masline
1 lingurita otet de vin
1 catel de usturoi
1 lingurita mustar de Dijon