Bifes de vanat cu sos Mirandeza si mandioca prajita
Reteta culinara Bifes de vanat cu sos Mirandeza si mandioca prajita din categoria Mancaruri cu carne. Specific Angola. Cum sa faci Bifes de vanat cu sos Mirandeza si mandioca prajita
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Bifes de vanat cu sos Mirandeza si mandioca prajita
Va dau o reteta de-a mea preferata de aici, la care am asistat de mai multe ori si pe care mereu o mananc cu placere. Aici mereu folosim carne de vanat si ca garnitura mandioca (un fel de cartof de aici) dar voi puteti inlocui vanatul cu vitel si mandioca cu cartofii prajiti in acelasi stil.
Ingrediente Bifes de vanat cu sos Mirandeza si mandioca prajita
1 mandioca media (sau 3 cartofi)
6 felii mai mici si subtiri de vanat (sau de vitel)
4-5 catei de usturoi
ulei de masline
otet balsamic (4-5 linguri)
vin alb pentru marinata
sare, piper