Biftec tartar simplu si usor

Un preparat destinat adevaratilor gurmanzi, carora nu le este frica sa incerce ingrediente inedite precum carne de vita cruda. O reteta usoara si rapida, deoarece nu necesita timp de gatit :-) Urmati cu atentie pasii de realizare a retetei noastre atat in versiunea scrisa cat si in versiunea video↓↓↓

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Biftec tartar simplu si usor

Intr-un bol de salata, puneti carnea tocata, ceapa tocata foarte fin, caperele si castravetii murati tocati.

Adaugati mustarul, ketchupul, sarea si piperul si amestecati bine.

Formati tartarul pe placuta de servire, cu ajutorul unui cerc, castron sau il puteti realiza manual.

Formati gropite in fiecare tartar.

Adaugati cate un galbenus.

Acum biftecul tartar este gata! Se amesteca bine carnea cu galbenusul inainte de a manca.

Ingrediente Biftec tartar simplu si usor

300 gr de carne de vita tocata

1 ceapa

25 gr de capere

50 de castraveti murati

1 lingurita de mustar

1 lingura ketchup

sare

piper

3 galbenusuri

Categorii