Batoane de legume cu branza

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Batoane de legume cu branza

Se dau pe razatoare cartofii, morcovul si pastarnacul, apoi se scurg bine de zeama. Se pun intr-un bol si se adauga peste ele: ou, sare, piper, boia dulce si iute dupa gust,usturoiul pisat, 2-3 linguri pesmet, marar si patrunjel tocate marunt.

Se amesteca bine apoi ,cu mainile ude se formeaza batoanele in mijlocul carora se pune cate o bucata de branza. Se dau prin faina, ou batut cu sare si piper si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc bine pe toate partile.

Ingrediente Batoane de legume cu branza

2 cartofi

1 morcov

1 pastarnac

patrunjel

marar

2-3 catei de usturoi

pesmet

faina

sare

piper

boia

branza

Categorii