Biscuiti digestivi cu agrise

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Biscuiti digestivi cu agrise

Punem toate ingredientele intr-un bol. Untul trebuie sa fie moale, la temperatura camerei. Amestecam pana obtinem o compozitie omogena si usor nisipoasa. Luam gramajoare din aluat facem bilute pe care le aplatizam cu palmele. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt lasand putina distanta intre ele fiindca vor mai creste la copt. Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu pana devin usor rumene. Le lasam sa se raceasca. Sunt perfecte mai ales alaturi de o cana de lapte, ceai sau cafea, sau pe post de gustare intre mese. Reteta pregatita de Violeta, @caietulcuretete.com, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Ingrediente Biscuiti digestivi cu agrise

150 gr faina neagra

150 gr fulgi de ovaz

200 gr unt

1 lingurita praf copt

2 linguri agrise

100 gr indulcitor green sugar

Categorii