Biscuiti Spritz
Incercati biscuitii nostri Spritz de casa! O reteta care va face sa va intoarceti in copilarie. :-) Urmati pasii de realizare a acestei retete testate si aprobate de toata echipa Petitchef atat in versiunea scrisa cat si video.
Instructiuni de preparare Biscuiti Spritz
Bateti untul pana cand obtineti o textura cremoasa. Adaugati sarea, albusul de ou, extractul de vanilie si zaharul pudra si amestecati bine.
Apoi adaugati faina si bateti pana obtineti o pasta neteda. Transferati aluatul intr-un recipient si puneti-l in cuptorul cu microunde 15 sec pentru a-l inmuia putin.
Puneti aluatul intr-un posh cu o duza canelata de 8 mm. Formati fursecurile pe tava de copt captusita cu hartie de pergament.
Coaceti fursecurile timp de 12 minute la 180° C. Scoateti-le si lasati-le sa se raceasca.
Topiti ciocolata si inmuiati biscuitii pe jumatate. Lasati ciocolata de pe biscuiti sa se usuce prin asezarea biscuitilor pe o tava de copt rece pe care ati pus o hartie de copt. Puneti tava intr-un loc racoros.
Gata!
Ingrediente Biscuiti Spritz
190 gr de unt moale
1 prafde sare
1 lingurita extract de vanilie
1 albus
75 gr de zahar pudra
225 gr faina
50 gr ciocolata cu lapte (optional)
50 gr ciocolata neagra (optional)