Biscuiti Spritz

Incercati biscuitii nostri Spritz de casa! O reteta care va face sa va intoarceti in copilarie. :-) Urmati pasii de realizare a acestei retete testate si aprobate de toata echipa Petitchef atat in versiunea scrisa cat si video.

Timp de preparare 57 minute

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Biscuiti Spritz

Bateti untul pana cand obtineti o textura cremoasa. Adaugati sarea, albusul de ou, extractul de vanilie si zaharul pudra si amestecati bine.

Apoi adaugati faina si bateti pana obtineti o pasta neteda. Transferati aluatul intr-un recipient si puneti-l in cuptorul cu microunde 15 sec pentru a-l inmuia putin.

Puneti aluatul intr-un posh cu o duza canelata de 8 mm. Formati fursecurile pe tava de copt captusita cu hartie de pergament.

Coaceti fursecurile timp de 12 minute la 180° C. Scoateti-le si lasati-le sa se raceasca.

Topiti ciocolata si inmuiati biscuitii pe jumatate. Lasati ciocolata de pe biscuiti sa se usuce prin asezarea biscuitilor pe o tava de copt rece pe care ati pus o hartie de copt. Puneti tava intr-un loc racoros.

Gata!

Ingrediente Biscuiti Spritz

190 gr de unt moale

1 prafde sare

1 lingurita extract de vanilie

1 albus

75 gr de zahar pudra

225 gr faina

50 gr ciocolata cu lapte (optional)

50 gr ciocolata neagra (optional)

Categorii