Blinele cu spanac

Va dezvaluim un secret pentru a face copiii sa manance legume→ blinele de spanac! O reteta usoara, explicata pas cu pas mai jos ↓↓ Insotite de orez / paste sau pur si simplu o salata mixta, aceste blinele vor fi perfecte pentru a compune o masa echilibrata :-)

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Blinele cu spanac

Se amesteca faina cu oua, lapte, sare si piper.

Adaugati spanacul tocat si ceapa maruntita fin si amestecati bine.

Cu ajutorul a 2 linguri, scoateti din amestec si puneti-l in ulei fierbinte. Lasati la gatit timp de 3 -4 minute la foc mediu- mare si intoarceti-le. Lasati-le sa se gateasca inca 3 minute si scoateti-le din tigaie.

Gata!

Ingrediente Blinele cu spanac

400 g spanac tocat (congelat sau conservat)

70 gr de faina

1 ou

1 ceapa

120 ml de lapte

sare si piper

ulei pentru prajire

Categorii