Blinele cu spanac
Va dezvaluim un secret pentru a face copiii sa manance legume→ blinele de spanac! O reteta usoara, explicata pas cu pas mai jos ↓↓ Insotite de orez / paste sau pur si simplu o salata mixta, aceste blinele vor fi perfecte pentru a compune o masa echilibrata :-)
Instructiuni de preparare Blinele cu spanac
Se amesteca faina cu oua, lapte, sare si piper.
Adaugati spanacul tocat si ceapa maruntita fin si amestecati bine.
Cu ajutorul a 2 linguri, scoateti din amestec si puneti-l in ulei fierbinte. Lasati la gatit timp de 3 -4 minute la foc mediu- mare si intoarceti-le. Lasati-le sa se gateasca inca 3 minute si scoateti-le din tigaie.
Gata!
Ingrediente Blinele cu spanac
400 g spanac tocat (congelat sau conservat)
70 gr de faina
1 ou
1 ceapa
120 ml de lapte
sare si piper
ulei pentru prajire