Bomboane moi de ciocolata

Instructiuni de preparare Bomboane moi de ciocolata
cinge cuptorul la 190?C. Tapeteaza o tava cu foaie de copt.Intr-un vas amesteca faina cu cacaoa, praful de copt, si bicarbonatul. Intr-un bol bate untul cu zaharul. Incorporeaza oul urmat de smantana si ciocolata.
InInglobeaza ingredientele uscate. Toarna aluatul obtinut in tava pregatita si da checul la copt pana cand la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata. Lasa checul sa se raceasca complet.
Sfarama checul intr-un vas. Adauga 4 linguri pline de Mascarpone si amesteca bine. Formeaza din acest amestec bilute pe care le treci apoi prin ciocolata topita.Lasa bilutele la rece pana cand se intareste glazura.
Ingrediente Bomboane moi de ciocolata
100 g unt
-140 g zahar brun
1 ou
100 g smantana
150 g ciocolata amaruie/cu lapte, topita
200 g faina
50 g cacao pudra
½ lingurita praf de copt
½ lingurita bicarbonat de sodiu
4 linguri pline de Mascarpone
cicolata topita, pentru glazura