Bors cu afumatura si dovlecel patisson (Curcubita pepo patissoniana )

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Bors cu afumatura si dovlecel patisson (Curcubita pepo patissoniana )

Se toacă ceapa și se prăjește, se adaugă dovlecelul tăiat cubulețe, morcovii tăiați felii, roșia tăiată julienne felii, pieptul tăiat cubulețe și se prăjește ușor până își schimbă culoarea și aromele se întrepătrund. Spre final se adauga coastele taiate bucatele, se mai lasa cateva minute, apoi se stinge focul. Intr-o oala se pune apa, cartofii taiati cubulete, toate ingredientele in tigaie si se fierbe la foc mediu pana sunt fierte coastele, se adauga pasta de rosii, borsul acru si sare dupa gust si se da la fiert. Opriți focul și stropiți cu leuștean tocat. Distracție plăcută, dragilor!

Ingrediente Bors cu afumatura si dovlecel patisson (Curcubita pepo patissoniana )

3 bucati dovlecei patisson baby

2 cepe

4-5 morcovi

1 kg cartofi noi

700 gr costita afumata

300 gr piept de curcan

bors acru dupa gust si preferinta

sare dupa gust

1 rosie verde de gradina

2 linguri pasta de tomate

1 legatura de leustean

cateva linguri de ulei

Categorii

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Reteta culinara Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă din categoria

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri - Cum se prepa

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă - Cum se prepara acesti Dovlecei umpl

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitură plină de savoare și aromă - Cum se prepara acesti Ca

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros - Cum se prepara acest Dovl

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți - Cum se prepara acesti Dovlecei pan

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi - Decongelati untul de usturoi sau pregatiti-l proasp

Chirbuli - Reteta de oua georgiene

Chirbuli - Reteta de oua georgiene

Chirbuli - Reteta de oua georgiene - Cum se prepara Chirbuli - Reteta de oua georgiene:  Curata si t