Bors cu afumatura si dovlecel patisson (Curcubita pepo patissoniana )

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Bors cu afumatura si dovlecel patisson (Curcubita pepo patissoniana )

Se toacă ceapa și se prăjește, se adaugă dovlecelul tăiat cubulețe, morcovii tăiați felii, roșia tăiată julienne felii, pieptul tăiat cubulețe și se prăjește ușor până își schimbă culoarea și aromele se întrepătrund. Spre final se adauga coastele taiate bucatele, se mai lasa cateva minute, apoi se stinge focul. Intr-o oala se pune apa, cartofii taiati cubulete, toate ingredientele in tigaie si se fierbe la foc mediu pana sunt fierte coastele, se adauga pasta de rosii, borsul acru si sare dupa gust si se da la fiert. Opriți focul și stropiți cu leuștean tocat. Distracție plăcută, dragilor!

Ingrediente Bors cu afumatura si dovlecel patisson (Curcubita pepo patissoniana )

3 bucati dovlecei patisson baby

2 cepe

4-5 morcovi

1 kg cartofi noi

700 gr costita afumata

300 gr piept de curcan

bors acru dupa gust si preferinta

sare dupa gust

1 rosie verde de gradina

2 linguri pasta de tomate

1 legatura de leustean

cateva linguri de ulei

Categorii