Bors cu carne de pui

Timp de preparare 2 ore si 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Bors cu carne de pui

Fierbem carne de pui, apoi schimbam apa si punem din nou la fiert cu putina sare. Adaugam legumele tocate si lasam sa fiarba. Dupa ce au fiert si legumele, adaugam bulionul si borsul si sare dupa gust. Lasam sa fiarba 10 min, apoi adaugam verdeata tocata si închidem focul.

Ingrediente Bors cu carne de pui

Carne de pui cu os 700 g

Morcov 2 buc

Ardei 1buc rosu si 1 buc alb

Ceapa 1 buc

Rosie 1 buc

Radacina de patrunjel 2 buc

Patrunjel frunze 1 leg

Leustean 1 leg

Bulion 2 lingurițe

Bors de putina

Sare

Categorii