Bors de dovlecei cu stevie

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei, apoi se adaugă apă şi se lasă să fiarbă pentru 15 minute. Se adaugă dovleceii tăiaţi cuburi, ştevia tocată, pastele şi apă cât să depăşească legumele. Când dovleceii sunt aproape fierţi, se adaugă borşul clocotit şi din oul bătut se fac zdrenţe. Se potriveşte gustul cu sare şi piper. Când totul este fiert, se opreşte focul şi se adaugă leuşteanul tocat. Se poate servi şi caldă şi rece. Poftă bună!

Ingrediente Bors de dovlecei cu stevie

1 legătură de ceapă verde

1 morcov

3 dovlecei

1 legătură de ştevie

1 ţelină

1 păstârnac

1 ardei kapia

500 ml borş

paste

1 legătură de leuştean

1 ou

sare

piper

ulei

Categorii