Bors de perisoare din salau la Multicooker Crock-Pot Express
Reteta culinara din categoria Multicooking. Cum sa faci Bors de perisoare din salau la Multicooker Crock-Pot Express
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Bors de perisoare din salau la Multicooker Crock-Pot Express
O ciorba acrisoara cu carne de peste si multe verdeturi. Am pus cate putin din fiecare, cam ce era prin frigider si anume: patrunjel, marar, salata si loboda. A iesit o ciorba bogata cu aroma usoara de peste acrita cu bors, dar si cu lamaie, cine a dorit ciorba mai acra.
Ingrediente Bors de perisoare din salau la Multicooker Crock-Pot Express
Pentru perisoare:
400-450 gr file de salau de Nil
2 cozi de ceapa verde
Cateva frunze de patrunjel proaspat
Sare si piper proaspat rasnit dupa gust
1 ou
1 lingurita coaja rasa de lamaie
3-4 linguri pesmet facut in casa(eu l-am facut din crutoane picante pe care le-am maruntit in robot)
In plus:
2-3 linguri ulei de masline
1 ceapa
2 morcovi
1 ardei rosu
2 tije apio
1 legatura mica de loboda
1 salata mica sau jumatate din una mai mare
1 legatura patrunjel
1 legatura marar
Aproximativ 1,5 litri de apa+250 ml bors
Sare dupa gust
Pentru servit: felii de lamaie si ardei iute