Bors de perisoare din salau la Multicooker Crock-Pot Express

Reteta culinara din categoria Multicooking. Cum sa faci Bors de perisoare din salau la Multicooker Crock-Pot Express

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Bors de perisoare din salau la Multicooker Crock-Pot Express

 

O ciorba acrisoara cu carne de peste si multe verdeturi. Am pus cate putin din fiecare, cam ce era prin frigider si anume: patrunjel, marar, salata si loboda. A iesit o ciorba bogata cu aroma usoara de peste acrita cu bors, dar si cu lamaie, cine a dorit ciorba mai acra.

Ingrediente Bors de perisoare din salau la Multicooker Crock-Pot Express

Pentru perisoare:

400-450 gr file de salau de Nil

2 cozi de ceapa verde

Cateva frunze de patrunjel proaspat

Sare si piper proaspat rasnit dupa gust

1 ou

1 lingurita coaja rasa de lamaie

3-4 linguri pesmet facut in casa(eu l-am facut din crutoane picante pe care le-am maruntit in robot)

In plus:

2-3 linguri ulei de masline

1 ceapa

2 morcovi

1 ardei rosu

2 tije apio

1 legatura mica de loboda

1 salata mica sau jumatate din una mai mare

1 legatura patrunjel

1 legatura marar

Aproximativ 1,5 litri de apa+250 ml bors

Sare dupa gust

Pentru servit: felii de lamaie si ardei iute

Categorii