Branza de vaci de casa (alta varianta)
Reteta culinara Branza de vaci de casa (alta varianta) din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Branza de vaci de casa (alta varianta)
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Branza de vaci de casa (alta varianta)
Postez aceasta reteta in principal pentru personele care sunt in strainatate si nu au de unde sa cumpere branza de vaci, ca si in cazul meu :)) Aceasta varianta este cea mai simpla si consider ca am gasit reteta cea mai buna atunci cand vine vorba de consistenta... Precizez ca este a doua oara cand o fac, prima data am incercat doar cu o cutie de alta marca (Auchan) si ne-a placut, am atasat o fotografie luata de pe google :D
INGREDIENTE
O varianta foarte, foarte usoara de a obtine o branzica de vaci numai buna de facut placine, de a o savura cu smantana si cu mamaliguta, sau orice va place...
Asadar nu trebuie decat sa turnati cutiile de branza intr-o oala si sa puneti la incalzit la foc mic pana cand observati ca s-a format zerul. Turnati totul intr-un tifon foarte, foarte des si lasati la scurs peste noapte.
Simplu si foarte buna!
Am obtinut 560g!
Sper sa incercati cu incredere!
Ingrediente Branza de vaci de casa (alta varianta)
2 cutii a cate 1 kg fiecare de Fromage blanc (foto), trebuie sa contina o cantitate mare de grasime