Branza halloumi prajita
Reteta culinara Branza halloumi prajita din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Iordania. Cum sa faci Branza halloumi prajita
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Branza halloumi prajita
Branza halloumi este originara din Cipru si este preparata dintr-un amestec de lapte de capra si vaca. Se asezoneaza in timpul prepararii cu menta. Are o consistenta mai ferma si isi pastreaza forma in contact cu caldura, fiind astfel ideala pentru prajit sau gril. Branza halloumi prajita este unul dintre aperitivele favorite ale restaurantelor cu profil arab. Eu am preparat-o cu idea de a o posta in ianuarie si anuntandu-se zapada la Amman , lumea a intrat in febra cumparaturilor asa ca nu am gasit decat branza halloumi turceasca; a fost prima data cand o foloseam si nu stiu de ce s-a cracanat asa.Am fotografiat pentru postat cand am facut-o ulterior cu branza halloumi iordaniana
Ingrediente Branza halloumi prajita
200 g branza halloumi
4-5 linguri ulei de masline virgin