Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană - Cum se prepara aceste Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană: Pune făina în bolul robotului

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

 

Andra Mihail ne împărtășește rețeta de branzoaice sărate, prăjite în baie de ulei, așa cum se fac în zona ei dobrogeană. Pentru aceste Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană, sunt necesare ingredientele următoare: făină, drojdie, telemea, brânză de vaci, ouă.   

Ingrediente Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

Ingrediente Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

aluat:

400 g făină de grâu

5 g drojdie uscată

1 linguriță sare

1 linguriță zahăr

25 ml ulei

200-250 ml apă călduță

1 lg oțet

400 g telemea

100 g brânză de vaci

3 ouă

sare, după gust

ulei pentru prăjit

Categorii