Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană - Cum se prepara aceste Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană: Pune făina în bolul robotului
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană
Andra Mihail ne împărtășește rețeta de branzoaice sărate, prăjite în baie de ulei, așa cum se fac în zona ei dobrogeană. Pentru aceste Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană, sunt necesare ingredientele următoare: făină, drojdie, telemea, brânză de vaci, ouă.
Ingrediente Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană
Ingrediente Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană
aluat:
400 g făină de grâu
5 g drojdie uscată
1 linguriță sare
1 linguriță zahăr
25 ml ulei
200-250 ml apă călduță
1 lg oțet
400 g telemea
100 g brânză de vaci
3 ouă
sare, după gust
ulei pentru prăjit