Briose aperitiv cu alune, bacon, branza albastra si dulceata de rubarba
Reteta culinara Briose aperitiv cu alune, bacon, branza albastra si dulceata de rubarba din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Briose aperitiv cu alune, bacon, branza albastra si dulceata de rubarba
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Briose aperitiv cu alune, bacon, branza albastra si dulceata de rubarba
O reteta ce mi-a rămas pe retina, de pe@Leckerschmecker. Bineînțeles că am adus câteva adăugiri a la Panacris ;)
Ingrediente Briose aperitiv cu alune, bacon, branza albastra si dulceata de rubarba
1 pachet aluat de foietaj cca. 400 g cotlet de porc pentru baiț: ulei de măsline sos de soia pentru umplutură: cca. 120 g bacon cubulețe cca. 150 g brânză cu mucegai nobil cca. 100 g dulceață de rubarbă a la Panacris , sau orice altă dulceață acrișoară ( coacăze roșii, corcodușe. agrișe, etc.) cca. 150 g alune decojite 1 bucată ou
1 pachet aluat de foietaj
cca. 400 g cotlet de porc
pentru baiț:
ulei de măsline
sos de soia
pentru umplutură:
cca. 120 g bacon cubulețe
cca. 150 g brânză cu mucegai nobil
cca. 100 g dulceață de rubarbă a la Panacris , sau orice altă dulceață acrișoară ( coacăze roșii, corcodușe. agrișe, etc.)
cca. 150 g alune decojite
1 bucată ou