Briose aperitiv cu alune, bacon, branza albastra si dulceata de rubarba

Reteta culinara Briose aperitiv cu alune, bacon, branza albastra si dulceata de rubarba din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Briose aperitiv cu alune, bacon, branza albastra si dulceata de rubarba

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Briose aperitiv cu alune, bacon, branza albastra si dulceata de rubarba

 

O reteta ce mi-a rămas pe retina, de pe@Leckerschmecker. Bineînțeles că am adus câteva adăugiri a la Panacris ;)

Ingrediente Briose aperitiv cu alune, bacon, branza albastra si dulceata de rubarba

1 pachet aluat de foietaj  cca. 400 g cotlet de porc  pentru baiț: ulei de măsline sos de soia pentru umplutură: cca. 120 g bacon cubulețe  cca. 150 g brânză cu mucegai nobil  cca. 100 g dulceață de rubarbă a la Panacris , sau orice altă dulceață acrișoară ( coacăze roșii, corcodușe. agrișe, etc.) cca. 150 g alune decojite  1 bucată ou 

1 pachet aluat de foietaj 

cca. 400 g cotlet de porc 

pentru baiț:

ulei de măsline

sos de soia

pentru umplutură:

cca. 120 g bacon cubulețe 

cca. 150 g brânză cu mucegai nobil 

cca. 100 g dulceață de rubarbă a la Panacris , sau orice altă dulceață acrișoară ( coacăze roșii, corcodușe. agrișe, etc.)

cca. 150 g alune decojite 

1 bucată ou 

Categorii