Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel

Reteta culinara Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel

 

Imi plac mult briosele aperitiv si le combin in fel si chip, ca tare versatile sunt! Si te scot rapid din impas, la cate o zi speciala in care ai musafiri, sau in weekenduri cand nu mai stii cu ce sa-ti ademenesti familia.

Ingrediente Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel

3 ouă medii

400 g smântână

100 g mușchi țigănesc

4 buc. roșii deshidratate

1 lingură ulei de la roșiile deshidratate

3 buc. sparanghel în saramură

7-8 măsline

50 g mozzarella

3 frunze busuioc

4-5 fire pătrunjel verde

2 linguri făină

5 linguri pesmet

1/2 plic praf de copt

un praf cimbru

un praf boia de ardei dulce

un praf sare roz de Himalaya

Categorii