Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane m&ms

Instructiuni de preparare Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane m&ms
Intr-un vas la bain-marie se topesc untul si ciocolata apoi se lasa sa se raceasca putin.
Intr-un alt vas se amesteca oul cu lichiorul de cocos, Finesse Bourbon-Vanille Aroma si untul cu ciocolata.
Separat, se amesteca ingredientele uscate apoi se incorporeaza in cele lichide.Se imparte aluatul obtinut in forma de briose.Se presara fiecare briosa cu bomboane M&Ms apoi se dau la copt 20-30 minute pana cand au crescut si s-au rumenit usor.
Ingrediente Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane m&ms
50 g unt
100 g ciocolata cu lapte si crema de iaurt&porocale
1 ou
250 ml lichior de cocos
1 plic Finesse Bourbon-Vanille Aroma
200 g faina
80 g zahar
1 lingurita praf de copt
un praf de sare
125 g bomboane M&Ms cu ciocolata
125 g bomboane M&Ms cu ciocolata si arahide