Briose cu ciocolata noisette

Instructiuni de preparare Briose cu ciocolata noisette
Se rade ciocolata care se amesteca cu toate ingredientele. Laptele trebuie sa fie caldut. Se lasa compozitia la stat aproximativ 30 minude dupa care se toarna in formele de hartie in tava de briose.
Se dau la cuptor aproximativ 17 minute la foc moderat. Se orneaza dupa preferinte cu ciocolata alba si nuca de cocos.
Se amesteca toate ingredientele. Se toarna in forme si se dau la cuptor 15 minute. Se orneaza cu ciocolata.
Ingrediente Briose cu ciocolata noisette
100 g ciocolata noisette maro
2 oua
250 ml lapte
350 g faina
30 g cacao
100 g margarina sau unt,
100 g zahar
1 plic praf de copt.
100 g ciocolata noisette alba rasa
2 oua
250 ml fanta
250 g faina
50 g zahar
1 iaurt mic cu nuca de cocos
50 g margarina
1 parf de copt.