Briose cu inima calda

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Briose cu inima calda

1.Se amesteca si se cern faina,amidonul si bicarbonatul. Separat, in alt bol se amesteca ouale cu zaharul,cu laptele ,uleiul si iaurtul.Acest amestec se toarna peste ingredientele uscate si se amesteca repede pentru a se combina; compozitia trebuie sa nu fie omogena. 2.Se toarna in forme de briose,mai mult de jumatate in fiecare forma apoi presam in mijlocul fiecaruia cate o jumatate de trufa(daca trufele sunt mai mari,sau cate una daca sunt mai mici).Se presara bombonele de ciocolata si apoi se dau la copt cca.15 min.la foc potrivit.Se scot din forme ,se lasa 10 minute sa se raceasca un pic apoi se pot consuma,cand ciocolata din mijloc este calda. Pofta buna!

Ingrediente Briose cu inima calda

(15 buc)2 oua,225 g faina,75 g amidon porumb,2 lingurite rase de bicarbonat,150 g zahar pudra,3 linguri de unt(sau margarina)moale,la temperatura camerei,4 linguri de lapte, g iaurt,zahar pudra pentru presarat,8 trufe de ciocolata, de ciocolata pentru decor

Categorii