Briose cu nuca, visine si picaturi de ciocolata

Instructiuni de preparare Briose cu nuca, visine si picaturi de ciocolata
Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Se adauga in ploaie faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza in continuare.
Urmeaza laptele caldut, coaja de lamaie, untul topit si racit si bicarbonatul stins cu putina zeama de lamaie. Se mixeaza in continuare, pana cand compozitia face mici basicute.
Intreg procesul a durat la mine circa 10 minute. In final se adauga picaturile de ciocolata care se incorporeaza usor cu o lingura.
Se toarna compozitia in formele de briose, in fiecare se adauga bucatele de visine bine scurse si se presara cu nuci. Se coc in cuptorul incins in prealabil la 170-180o C pentru 30 minute, sau pana trece testul scobitorii.
Ingrediente Briose cu nuca, visine si picaturi de ciocolata
130 g unt topit;
100 g zahar;
3 oua;
130 ml lapte caldut;
250 g faina;
un praf de copt;
1/2 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie;
miez de nuca;
2 plicuri zahar vanilat;
coaja rasa dela o lamaie;
fulgi de ciocolata;
visine, din compot sau proaspete
un praf de sare.