Brioșe cu ou și gorgonzola dulce
Brioșe cu ou și gorgonzola dulce - Cum se prepara Brioșe cu ou și gorgonzola dulce.
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Brioșe cu ou și gorgonzola dulce
Preîncălziți cuptorul la 180°C.
Cum se prepara Brioșe cu ou și gorgonzola dulce
Într-un castron, bateți ouăle împreună cu iaurtul și uleiul de măsline.
Tăiați cubulețe ardeiul roșu și dovlecelul și adăugați-le în amestecul de ouă.
Fărâmițați gorgonzola și roșiile deshidratate și amestecați-le cu compoziția de ouă.
Tăiați busuiocul proaspăt și adăugați-l în amestec.
Ungeți formele de brioșe cu ulei sau folosiți hârtii speciale pentru brioșe.
Turnați amestecul în formele pregătite, umplându-le cam până la 3/4 din volum.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute sau până când brioșele sunt aurii și crescute. Peste brioșele calde puneți căte o bucățică de brânză gorgonzola și câte una de roșie uscată.
Lăsați să se răcească puțin înainte de a le servi. Poftă bună!
Ingrediente Brioșe cu ou și gorgonzola dulce
Ingrediente Brioșe cu ou și gorgonzola dulce
5 ouă
100 g iaurt
30 ml ulei de măsline
Sare și piper
Jumătate de ardei roșu
Jumătate de dovlecel
120 g gorgonzola dulce
3-4 roșii uscate
Busuioc proaspăt