Briose cu visine si glazura roz

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Briose cu visine si glazura roz

Incinge cuptorul la 190°Intr-un vas bate ouale cu cele doau tipuri de zahar pana cand si-au dublat volumul.Incorporeaza Caribbean Twist with Watermelon, esenta de cocos si untul topit.

Intr-un vas amesteca faina cu praful de pudding, praful de copt si sarea.Inglobeaza ingredientele uscate in cele lichide.Imparte aluatul in 2 tavi de briose tapetate cu hartie de copt pentru briose.

Presara peste fiecare briosa 2-4 visine si da-le la copt 25-30 minute pana cand au crescut si s-au rumenit usor.

Pentru glazura amesteca zahar pudra cu sirop de visine, zeama de lamaie si putina esenta de vanilie pana cand obti o compozitie usor lichida, ca o glazura.Dupa ce s-au copt briosele,lasa-le sa se raceasca putin apoi glazureaza-le.

Ingrediente Briose cu visine si glazura roz

Pentru briose:

3 oua

70 g zahar

30 g zahar vanilat bourbon

275 ml Caribbean Twist with Watermelon

3 lingurite esenta de cocos

100 g unt topit

160 g faina

40 gr praf de pudding de vanilie

1 lingurita praf de copt

un praf de sare

visine din conserva, scurse bine

Pentru glazura:

zahar pudra

sirop de visine

zeama proaspata de lamaie

esenta de vanilie

Categorii