Briose de post cu banane si fructe exotice

Reteta rapida de briose de post cu banane, scortisoara si fructe exotice.

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Briose de post cu banane si fructe exotice

Intr-un bol mare se cerne faina impreuna cu praful de copt (cele doua ingrediente se cern pentru a da brioselor o consistenta pufoasa).

Se adauga zaharul brun si o lingurita de scortisoara.

Cele doua banane se decojesc si se paseaza usor cu furculita, in asa fel incat sa ramana si bucatele mai mari.

Bananele pasate se adauga in bolul cu ingrediente uscate.

Intr-un alt vas se amesteca apa minerala, uleiul si esenta de vanilie, apoi se toarna peste amestecul de faina si zahar, impreuna cu fructele confiate taiate in bucati mici.

Toate ingredientele se amesteca si se omogenizeaza. Compozitia se pune in foite de briose (asezate in prealabil in tava) si se baga la cuptor.

Dupa aproximativ 25 de minute, briosele devin rumene si se pot scoate din cuptor. Se presara zahar brun si putina scortisoara deasupra brioselor, apoi sunt gata de servit.

Ingrediente Briose de post cu banane si fructe exotice

2 cani de faina

1 plic praf de copt

1 cana zahar brun

1 lingurita scortisoara

2 banane (coapte)

1 cana apa minerala

½ cana ulei

1 lingurita esenta de vanilie

1 ceasca de fructe exotice confiate

Categorii