Briose de vanilie cu ciocolata in interior

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Briose de vanilie cu ciocolata in interior

Ouale, zaharul, zaharul vanilat, uleiul, laptele, faina si praful de copt se pun intr-un castron si se mixeaza cat sa se amestece. Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Intr-o tava pentru briose, se pun hartiute, se pun doua lingurite de aluat, iar in mijlocul aluatului, se adauga o jumatate de lingurita de Fineti. Deasupra se mai adauga o lingurita de aluat (bine ar fi ca formele pentru briose sa fie cu aluat cam pana la jumatate, pentru a creste frumos, deoarece altfel, riscati sa va curga pe tava; eu am pus un pic cam mult aluat, din dorinta de a face fix 12 briose si tot am facut 14 pana la urma, iar unele au dat si pe dinafara) si se presara fulgii de ciocolata. Se introduc briosele la cuptor, pana cand se rumenesc frumos.

Ingrediente Briose de vanilie cu ciocolata in interior

2 oua

150 g zahar

1 plic de zahar vanilat (8 g)

100 ml ulei

100 ml lapte

250 g faina

1/2 plic de praf de copt (5 g)

7 lingurite de Fineti

fulgi de ciocolata pentru decor

Categorii