Briose rapide de Sf. Valentin

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Briose rapide de Sf. Valentin

Cele 3 ouă se mixează cu 150 g zahăr pentru 5 minute, până se dizolvă zahărul. Se mai adauga apoi 4 linguri de ulei și se mai mixează pentru alte 2 minute. Se adaugă 150 g făină și jumătatea de linguriță de bicarbonat (stins cu oțet). Acum vom amesteca aluatul cu cacao cernută (pentru a nu face cocoloașe). Ultimul pas pentru realizarea aluatului, îl constituie adăugarea nucii. După omogenizarea aluatului, acesta il vom turna in formele de silicon (inimioare in cazul meu) până la jumătate (nu mai mult, deoarece, în timpul coacerii aluatul crește și depășește înălțimea formei). Se bagă la cuptorul preîncălzit pentru cca. 20 min, verificându-le constant (nu mai repede de primele 10 minute) cu scobitoarea. Pasul final constă în decorarea brioșelor după propria viziune. Eu le-am ornat cu ciocolată (neagră și albă) topită și amestecată cu puțin ulei. Mie mi-au ieșit 12 brioșe de mărime medie, dar extrem de delicioase! Vă mulțumesc pentru vizionare! See ya' later! ♥

Ingrediente Briose rapide de Sf. Valentin

&hearts 3 ouă

&hearts 150 g faină

&hearts 150 g zahăr

&hearts 4 linguri ulei

&hearts o jumatate linguriță de bicarbonat de sodiu alimentar

&hearts 1-2 linguri cacao

&hearts un pumn de nuci (tăiate mărunt)

&hearts 100 g ciocolată albă/neagră sau nucă de cocos pentru ornat

Categorii