BRIOSE SARATE

Reteta culinara BRIOSE SARATE din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci BRIOSE SARATE

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare BRIOSE SARATE

2 oua 4 linguri de smantana grasa 20 % 200 gr bacon 150 gr faina, 30 gr parmezan razuit, 1 plic praf de copt, 1 lingura ulei un varf de sare Pentru inceput baconul se taie si se prajeste.  Se ia un castron in care se bat bine ouale cu mixerul. Peste ele se adauga o lingura de ulei si smantana. Se  bate totul bine mai departe. Baconul prajit se toarna peste compozitia de oua, se adauga si parmezanul si se amesteca sa se omogenizeze totul. Se presara faina si praful de copt. Se amesteca in continuare pana se obtine un aluat omogen. Se iau formele de briose si se toarna compozitia in forme. Se coc pentru 25-30 minute  , la 165 grade  pana cand briosele se rumenesc. Pofta buna.

Ingrediente BRIOSE SARATE

2 oua

4 linguri de smantana grasa 20 %

200 gr bacon

150 gr faina,

30 gr parmezan razuit,

1 plic praf de copt,

1 lingura ulei

un varf de sare

Categorii