Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola

Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola - Cum se prepara Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola: Pregătiți sparanghelul

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola

 

Descoperă rețeta de broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola, un fel de mâncare savuros și sănătos. Află cum să pregătești acest preparat cremos și delicios pentru mesele tale speciale.

Ingrediente Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola: 150 g brânză gorgonzola dulce 100 g sparanghel 100 g broccoli 1 ou 200 ml smântână lichidă 50 g mozzarella pentru pizza Sare și piper

Cum se prepara Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola:

Pregătiți sparanghelul, tăind partea lemnoasă, apoi în bucăți de cca 3 cm.

Pregătiți și câteva buchețele de broccoli, pe care le tăiați în jumătate.

Într-un bol, amestecați oul cu smântâna lichidă și bateți bine cu furculița. Condimentați după gust cu sare și piper. Adăugați și brânza gorgonzola.

Într-un vas termorezistent, așezați legumele, apoi turnați deasupra amestecul cu ou și brânza gorgonzola. Radeți pe deasupra mozzarella din belșug și dați vasul la cuptor, la 180 grade pentru cca 30 minute, până se rumenește frumos.

Poftă bună!

 

Ingrediente Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola

Ingrediente Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola:

150 g brânză gorgonzola dulce

100 g sparanghel

100 g broccoli

1 ou

200 ml smântână lichidă

50 g mozzarella pentru pizza

Sare și piper

Categorii