Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

Reteta culinara Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

 

Una dintre cele mai gustoase combinații este cea dintre ceapa roșie caramelizată și brânza sărată. Aceste bruschete sunt mai mult decât delicioase și sunt perfecte pentru orice zi. Pentru aceste Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește, sunt necesare puține ingrediente: ceapă roșie, oțet balsamic, zahăr, pâine și brânză feta.  

Ingrediente Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește: 4-5 felii de pâine 4 cepe roșii, mari 250 gr brânză feta 2 -3 lg oțet balsamic 1 lg zahăr brun 5 lg ulei de măsline sare și piper

Cum se prepara aceste Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește:

Curăță și taie ceapa roșie în fâșii subțiri. 

Încinge puțin ulei de măsline într-o tigaie și pune ceapa tăiată la rumenit. Las-o la gătit, amestecând continuu în ea, până se evaporă zeama lăsată și se rumenește bine. Condimentează cu sare, piper, adaugă oțetul balsamic și zahărul brun. Lasă pe foc până devine lucioasă, densă și dispare mirosul înțepător de oțet. Dă deoparte tigaia.

Pune feliile de pâine într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Stropește-le cu puțin ulei de măsline, apoi așază câte 2 linguri din ceapa caramelizată. Adaugă brânză feta fărămițată pe fiecare felie. 

Pune bruschetele la copt în cuptorul preîncălzit, la 190 de grade C, până se rumenesc frumos și pâinea și brânza.

După coacere, scoate tava din cuptor și lasă bruchetele puțin la temperat. 

Servește-le cu poftă, sunt super gustoase și crocante.

 

Ingrediente Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

Ingrediente Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește:

4-5 felii de pâine

4 cepe roșii, mari

250 gr brânză feta

2 -3 lg oțet balsamic

1 lg zahăr brun

5 lg ulei de măsline

sare și piper

Categorii

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut - Cum se prepara Clătita asiatică - Super gustoas

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

Reteta culinara Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă din categoria Ap

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

Reteta culinara Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment din categoria Aperit

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

Reteta culinara Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă din categoria Aperitive

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

Reteta culinara Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă din categoria Aperitive

Crochete de cașcaval - Irezistibil de gustoase și crocante

Crochete de cașcaval - Irezistibil de gustoase și crocante

Reteta culinara Crochete de cașcaval - Irezistibil de gustoase și crocante din categoria Aperitive /

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa - Cum se prepara Cordon bleu cu dovl

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa - Cum se prepara Pizza altfel, pe blat