Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico

O reteta foarte usor de facut, care va salveaza cand asteptati musafiri si sunteti in criza de timp. Cantitatile sunt in functie de cate bruschette vreti sa faceti. Bagheta se taie felii cam de 1 cm grosime, se unge cu ulei de masline si se prajeste pe o tava in cuptor, pina se rumeneste putin. Cand este gata rumenita, fiecare felie se freaca cu un catel de usturoi curatat. Rosiile spalate si bine sterse se taie cubulete. Leurda spalata si bine stoarsa se taie marunt si se amesteca cu cubuletele de rosii asezonate. Pe fiecare felie de bagheta punem cate o lingura de rosii cu leurda, apoi presaram parmezan deasupra. Dam bruschetele la cuptor pentru 2 minute , apoi se pot servi. Sunt delicioase asa calde. Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul In bucatarie la Sidy.

Ingrediente Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico

1 bagheta

ulei de masline

rosii

usturoi

leurda (usturoi salbatic)

sare

piper

parmezan

Categorii