Bruschetta cu sardine

Reteta culinara Bruschetta cu sardine din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Italia. Cum sa faci Bruschetta cu sardine
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Bruschetta cu sardine
Cea mai simplă formă de bruschetta începe cu pâine toscană, prăjită fie peste cărbuni sau într-un prăjitor de pâine. Feliile prăjite sunt frecate cu un catel de usturoi taiat, apoi stropit cu ulei de masline extra virgin. Sare și piper pot fi adăugate, dacă bucătarul dorește. Ca o tradiție, bruschetta servește pentru a testa noua recoltă de ulei de măsline în fiecare an. Alte variante includ roșii, legume și / sau topping de brânză. Pentru a prepara o bruschetta tomate, un bucătar freacă feliile prăjite cu o reducere de rosii coapte, sau topuri pâine cu un strat de roșii tocate asezonate cu busuioc, sare și piper, apoi drizzles cu ulei. sursa: http://ro.frough.com
Ingrediente Bruschetta cu sardine
5 felii de pâine integrală sau de casa
200 ml sos de rosii de casa- reteta aici (are deja ceapa si usturoi si condimente)
1 conserva de sardine în ulei de masline -135gr
60 g de mozzarella
sare mare, piper
5 rosii cherry