Budinca cu paste si carne tocata de porc

Reteta culinara Budinca cu paste si carne tocata de porc din categoria Paste. Cum sa faci Budinca cu paste si carne tocata de porc
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Budinca cu paste si carne tocata de porc
Am vazut la Medi Bucataras aceasta reteta si m-am gandit sa incerc si eu o astfel de bunatate.
Ingrediente Budinca cu paste si carne tocata de porc
200 g paste sub forma de stelute + 2 l apa pentru fierberea acestora + sare;
doi gogosari verzi;
o ceapa;
300 g carne tocata de porc;
doua rosii dintr-o conserva cu rosii intregi decojite, in suc de rosii;
o jumatate de lingurita de boia de ardei dulce;
oregano uscat;
busuioc uscat;
140 g iaurt;
4 linguri lapte;
4 oua;
sare.
In plus:
unt pentru uns tava;
doua oua + un praf de sare pentru a pune deasupra budincii;
2-3 linguri ulei pentru calit legumele.