Budinca de gris cu coacaze rosii

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Budinca de gris cu coacaze rosii

Punem laptele in vasul multicooker-ului. Adaugam zaharul si grisul amestecand ca se imprastie omogen in lapte. Setam aparatul la programul stew pentru cca 40 minute si apasam butonul start. Amestecam cand si cand ca sa evitam formarea cocoloaselor. Rasturnam laptele cu gris intr-un vas si il lasam sa se racoreasca. Adaugam apoi galbenusurile si esenta. Batem albusurile spuma si le incorporam in crema de gris. La final adaugam coacazele si amestecam usor. Turnam compozitia in vasul multicookerului pe care l-am spalat si l-am sters intre timp. Asa cum spuneam nu am uns vasul cu nimic. Setam aparatul la programul bake, temperatura de 180 grade, apasam butonul cooking time si setam la 45 minute. Dupa cele 45 de minute budinca este gata. Scoatem budinca pe un platou cu grija sa nu se rupa si o lasam sa se racoreasca. Taiem budinca felii si decoram cu buchetele de coacaze si pudram cu zahar. Reteta pregatita de Violeta Postolache, @www.caietulcuretete.com cu Philips Multicooker.

Ingrediente Budinca de gris cu coacaze rosii

1 l lapte

150 ml gri

200 gr zahar

4 oua

esenta rom

250 gr coacaze rosii

Categorii