Bulete de cartofi cu cașcaval, pudră de trufe și bacon
Reteta culinara Bulete de cartofi cu cașcaval, pudră de trufe și bacon din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Germania. Cum sa faci Bulete de cartofi cu cașcaval, pudră de trufe și bacon
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Bulete de cartofi cu cașcaval, pudră de trufe și bacon
Savuroase și sățioase! Le-am servit fierbinți cu dulceață de ardei iute, a la Panacris ;) și dulceață de ceapă roșie. Un aperitiv minunat, dar pot fi și un fel principal sățios numai bun din seria Bunătăți pentru Crăciun! P.S. Moș Crăciun mi-a adus o pudră minunată și aromată de trufe albe, n-am rezistat tentației ;) Așa că m-am pus pe testări! ;)
Ingrediente Bulete de cartofi cu cașcaval, pudră de trufe și bacon
Cartofi albi cca. 400 g, Unt cca. 50 g, Smântână 3 linguri, Cașcaval cca. 100 g, Brânză de oaie cca. 100 g, Ouă 2 bucăți, Sare de mare 1 lingurră, Piper proaspă măcinat 1 lingură, Pudră de trufe albe 1 linguriță, Făină alba de grâu cca. 100 g, Pesmet auriu cca. 100 g, Bucățele de bacon cca. 50 g. Pentru topping: Pesmet cca. 100 g. Pentru prăjit: Ulei de palmier cca. 500 ml.