Bulete de dovleac copt cu cascaval si bulgur cu legume
Reteta culinara Bulete de dovleac copt cu cascaval si bulgur cu legume din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Bulete de dovleac copt cu cascaval si bulgur cu legume
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Bulete de dovleac copt cu cascaval si bulgur cu legume
O mancarica fara carne, se poate spune ca este pentru cei care nu manaca carne (ovo-lacto-vegetarieni) sau pentru cei care prefera mancarurile usoare si desigur pentru cei care adora dovleacul. Buletele se aseamana cu cele din cartofi, doar ca sunt putin mai dulci, mai moi, usor crocante la exterior din cauza pesmetului panko. Garnitura este si ea de asemenea simpla: ciuperci trase la tigaie si bulgur. Daca nu aveti sau nu va place bulgurul, il inlocuiti cu cus cus-ul.
Ingrediente Bulete de dovleac copt cu cascaval si bulgur cu legume
aproximativ 300-350 gr dovleac placintar copt
130-150 gr cascaval sau branzeturi (eu am folosit branza cheddar, telemea si cascaval)
sare si piper alb dupa gust
1 ou
1 praf mic de bicarbonat
1 lingurita mica de amidon alimentar
pesmet panko
ulei pentru prajit
Pentru garnitura:
300 gr bulgur
400 gr ciuperci pleurotus
1 ceapa
2-3 catei usturoi
1 dovlecel
sare si piper