Burger monstru

Un hamburger monstruos de dragut pentru masa dvs. de Halloween! Copiii il vor indragi, facem pariu! -) Paine neagra colorata cu cerneala de sepie, ochi din masline, dinti din brânza, pe scurt! Urmariti pas cu pas toate etapele realizarii burgerului nostru monstru din explicatiile scrise, fotografiilor, precum si a videoclipului mai jos!

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Burger monstru

Dintii: taiati cheddarul pentru a forma dintii. Pastrati ambele parti.

Ochii: folosind o scobitoare, luati o felie de ardei rosu marinat, introduceti un capat in maslina neagra, apoi pliati cealalta parte in interior. Puneti maslina cu ardei in varful scobitorii si procedati la fel si cu al doilea ochi.

Gura: gatiti o bucata de carne tocatadin vita cam 4 minute pe fiecare parte. Taiati rosiia in felii.

Corpul: taiati chifla in doua, puneti capacele cu interiorul in jos, timp de 2 minute intr-o tigaie fierbinte. Întindeti 2 lingurite sos de rosii pe fiecare capac (in partea interioara)

Asamblati: asezati capacele de la paine unse cu sos de rosii, pe o farfurie. Adaugati cateva frunze de salata mielului (fetica) pentru a forma tentacule. Adaugati cdintii din cheddar.

Puneti friptura deasupra, apoi felia de rosie. Adaugati partea de sus a maxilarului cheddar (bucata mare ramasa), apoi capul de paine. Puneti ochii din masline infipti in scobitori, deasupra.

Ingrediente Burger monstru

1 chifla neagra cu cerneala de sepie (paine burger)

1 felie de branză cheddar

carne tocată de vita

1 rosie

1 buchetel de fetica sau salata-mielului

3 lingurite de sos de rosii

2 masline negre

2 felii de ardei rosu marinat (optional)

Categorii