Burta de porc afumata cu varza murata si mamaliguta

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Burta de porc afumata cu varza murata si mamaliguta

Burta de porc afumata se aseaza in Vasul Roman si se adauga apa pana aproape se acopera. Se introduce Vasul Roman la cuptor 1,5 ore:In timpul in care Vasul Roman se afla la cuptor.Se taie varza murata.

Se taie ceapa:Dupa 1,5 ore se scoate Vasul Roman de la cuptor:Burta de proc afumata se scoate din Vas si se aseaza intr-o farfurie, iar din zeama rezultata in Vasul Roman se scurge aproximativ 75%.

In Vasul Roman se aseaza varza, ceapa, foile de dafin si burta peste 25% din zeama rezultata si se introduce la cuptor aproximativ 1 ora.

Dupa un total de 2,5 ore:Inainte de a ne aseza la masa, Mario evalueaza calitatea acestui meniu:Recomandarea bucatarului:Acest fel de mancare se serveste cu mamaliguta, ardei iute si un pahar de visinata.

Ingrediente Burta de porc afumata cu varza murata si mamaliguta

Burta de porc afumata

Varza murata

Ceapa

Foi de dafin

Categorii