Cabanos invelit(imbracat)

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Cabanos invelit(imbracat)

Cabanosul se taie( cresteaza) la capete in 6 in forma de stea apoi se caleste putin in ulei.Se lasa la scurs pe o foaie absorbanta.

Aluatul de foietaj se taie in fasii de 1,5 mm si se ruleaza peste cabanosul prajit .

Rulourile astfel obtinute se aseaza la distanta unele de altele , intr-o tava .

Galbenusurile se bat bine cu furculita si cu ajutorul unei pensule se ung rulourile apoi se presara seminte de susan.

Tava se da la copt in cuptorul dinainte incalzit, pina cand rulourile se rumenesc frumos deasupra. Se pot servi reci sau calde.

Ingrediente Cabanos invelit(imbracat)

carnati cabanos

aluat foietaj

1-2 galbenusuri

seminte susan

Categorii