Caise la pachet

Timp de preparare 25 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Caise la pachet

1. Caisele se taie in dou, apoi se pun intr-o tigaie la calit cu untul si zaharul pana cand zaharul incepe sa se caramelizeze. 2. Caisele cu sosul din tigaie se mixeaza intr-un vas cu blederul , pana devine o crema, si se lasa la racit. 3. Aluatul se intinde , se taie in fasii lungi late de 10-12 cm , apoi fiecare fasie se taie in 5 bucatii egale. 4. Pe jumatatea fiecarei bucatii se pune crema de caise . se pliaza . iar partea din fata se lipeste prin presare. 5. Pachetele se ung cu galbenusul , deasupra se pun felii de caise, se aseaza intr-o tava unsa si pusa in cuptor la 180 grade celsius, circa 10 min. 6. Se scoate din cuptor, deasupra se pune cate un baton de scortisoara si se preseaza zahar, apoi se introduce pentru 10-15 min la cuptor.

Ingrediente Caise la pachet

200 gr aluat de foietaj

100 gr zahar

300 gr caise

15 ml ulei

50 gr unt

20 gr bete de scortisoara

1 ou

Categorii