Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Cand ai nevoie de o reteta reconfortanta, care sa ti se topeasca in gura, ce e mai bine decat un Camembert copt ? Garnisit cu miere si presarat cu nuci, va asiguram ca e o gustare delicioasa! Foarte usor de facut, va lasam sa urmati pasii explicati in scris, fotografii si videoclip si apoi sa va bucurați!
Instructiuni de preparare Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Preincalziti cuptorul la 180°C. Scoateti camembertul din pachet si așezati-l intr-un ramekin. Crestatiun zig-zag partea de sus cu un cutit.
Turnati mierea deasupra. Presarati nuci, alune de padure, fistic drobit si semințe de floarea soarelui.
Coaceti 20 minute la 180°C.
Gata!
Ingrediente Camembert la cuptor, cu nuci si miere
1 camembert
1 lingura de miere
nuci
alune de padure
fistic
seminte de floarea soarelui