Camembert pané

Faceti Camembert crocant dar cu miez moale cu reteta noastra de Camembert pane! Un preparat usor de facut ce poate fi servit si la cina alaturi de o salata mixta. Pentru a obtine consistenta perfecta, urmati cu atentie pasii din retea scrisa si consultati si versiunea video la sfarsit ;-)

Timp de preparare 21 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Camembert pané

Taiati Camembert- ul in 8 parti egale. El trebuie tinut la frigider si scos in momentul operatiunii. Camembert-ul trebuie sa fie rece.

Treceti fiecare felie de camembert prin faina. Apoi, treceti bucatile prin ouale batute, folosindu-va de 2 furculite.

Apoi treceti prin pesmet.Treceti iar prin ou batut si apoi, iar prin pesmet, avand grija sa acoperiti bine.

Aceasta etapa este necesara pentru a crea un strat exterior suficient de gros, astfel incat camembert-ul sa nu curga in timpul gatitului. Puneti bucatile de cambembert in congelator pentru 20 de minute.

Gatiti in ulei fierbinte (190 ° C) timp de 1 minut sau pana crusta devine maro-auriu.

Gata!

Ingrediente Camembert pané

1 bucata camembert

2 linguri de faina

3 oua

150 gr pesmet

ulei pentru prajit

Categorii