Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel
Reteta culinara Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel din categoria Cannelloni. Specific Italia. Cum sa faci Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel
O retetă tipică italiană, de efect si foarte gustoasă, care se poate pregati in diferite variante, după imaginația fiecăruia.Acesti cannelloni se pot prepara fie ca fel principal, fie ca aperitiv, fie ca desert, în functie de umplutură si se pot umple cu aproape orice :carne, legume, brânzeturi, creme, sau fructe . Cam multe calorii veti zice, dar.....nu mancam in fiecare zi asa ceva.
Ingrediente Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel
250 g canelloni
150 g parmezan(cascaval ras)
- pentru sosul Bolognese:
500 g carne tocata amestec
2 linguri ulei de masline
200 g kaiser
2 fire ceapa verde
1 ceapa rosie
1 morcov mare
1/2 gogosar
1/2 telina
5-6 catei usturoi
200 ml rosii tocate
100 g pasta tomate
1 lingurita oregano
patrunjel verde tocat
sare
piper
verdeturi italiene
- pentru sosul Bechamel
800 ml lapte fiert
100 g unt
2-3 linguri faina
nucsoara macinata
sare
piper