Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel

Reteta culinara Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel din categoria Cannelloni. Specific Italia. Cum sa faci Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel

 

O retetă tipică italiană, de efect si foarte gustoasă, care se poate pregati in diferite variante, după imaginația fiecăruia.Acesti cannelloni se pot prepara fie ca fel principal, fie ca aperitiv, fie ca desert, în functie de umplutură si se pot umple cu aproape orice :carne, legume, brânzeturi, creme, sau fructe . Cam multe calorii veti zice, dar.....nu mancam in fiecare zi asa ceva.

Ingrediente Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel

250 g canelloni

150 g parmezan(cascaval ras)

- pentru sosul Bolognese:

500 g carne tocata amestec

2 linguri ulei de masline

200 g kaiser

2 fire ceapa verde

1 ceapa rosie

1 morcov mare

1/2 gogosar

1/2 telina

5-6 catei usturoi

200 ml rosii tocate

100 g pasta tomate

1 lingurita oregano

patrunjel verde tocat

sare

piper

verdeturi italiene

- pentru sosul Bechamel

800 ml lapte fiert

100 g unt

2-3 linguri faina

nucsoara macinata

sare

piper

Categorii