Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel
Reteta culinara Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel din categoria Cannelloni. Cum sa faci Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel
INGREDIENTE
Pentru sosul Bechamel:
50g unt 3 linguri de faina 500ml lapte sare piper nucsoaraIn plus:
100-150ml sos de rosii cascaval mozzarellaIngrediente Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel
18 cannelloni
600g carne tocata de porc slaba
300ml sos de rosii
o ceapa
un morcov
sare
piper
150ml apa
oregano
busuioc
patrunjel
2-3 linguri de ulei
50g unt
3 linguri de faina
500ml lapte
sare
piper
nucsoara
100-150ml sos de rosii
cascaval
mozzarella