Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel

Reteta culinara Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel din categoria Cannelloni. Cum sa faci Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel

 

INGREDIENTE
18 cannelloni 600g carne tocata de porc slaba 300ml sos de rosii o ceapa un morcov sare piper 150ml apa oregano busuioc patrunjel 2-3 linguri de ulei

Pentru sosul Bechamel:

50g unt 3 linguri de faina 500ml lapte sare piper nucsoara

In plus:

100-150ml sos de rosii cascaval mozzarella

Ingrediente Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel

18 cannelloni

600g carne tocata de porc slaba

300ml sos de rosii

o ceapa

un morcov

sare

piper

150ml apa

oregano

busuioc

patrunjel

2-3 linguri de ulei

50g unt

3 linguri de faina

500ml lapte

sare

piper

nucsoara

100-150ml sos de rosii

cascaval

mozzarella

Categorii