Cannelloni Bolognese

Reteta culinara Cannelloni Bolognese din categoria Cannelloni. Specific Italia. Cum sa faci Cannelloni Bolognese

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cannelloni Bolognese

 

E o reteta mega, mega delicioasa! Necesita ceva timp si rabdare dar merita din plin!

Ingrediente Cannelloni Bolognese

22 buc de paste cannelloni (adica o cutie - eu am luat Panzani);

pt sosul bechamel:

4 linguri de unt,

3-4 linguri de faina,

500 ml lapte,

sare,

piper alb,

nucsoara macinata;

pt sosul bolognese:

600 gr carne tocata de porc,

1 ceapa,

1 morcov,

300 ml sos de rosii,

1 pahar (150 ml) apa,

sare,

piper,

busuioc,

patrunjel,

2 linguri ulei de masline.

sos de rosii,

cascaval,

busuioc,

patrunjel.

Categorii