Cannelloni cu branza, spanac si gorgonzola

Reteta culinara Cannelloni cu branza, spanac si gorgonzola din categoria Cannelloni. Specific Romania. Cum sa faci Cannelloni cu branza, spanac si gorgonzola

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cannelloni cu branza, spanac si gorgonzola

 

Un deliciu... Am facut pentru prima data cannelloni dar cu mina pe inima va spun ca sunt dementiale! Va rog poftiti la masa :))

Ingrediente Cannelloni cu branza, spanac si gorgonzola

Cannelloni – 12 buc

Spanac 500 gr - proaspat

Branza telemea de vaca aprox 250 gr

Gorgonzola 50 gr

Unt o lingura

O ceapa

2 catei usturoi

Sare

Piper

Pentru sos :

Gorgonzola 50 gr

Lapte 200 ml

Smantana pt gatit 200 gr

Sare

Piper

Patrunjel verde

o lingura unt

o lingura faina

Categorii