Cannelloni cu branza, spanac si gorgonzola
Reteta culinara Cannelloni cu branza, spanac si gorgonzola din categoria Cannelloni. Specific Romania. Cum sa faci Cannelloni cu branza, spanac si gorgonzola
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cannelloni cu branza, spanac si gorgonzola
Un deliciu... Am facut pentru prima data cannelloni dar cu mina pe inima va spun ca sunt dementiale! Va rog poftiti la masa :))
Ingrediente Cannelloni cu branza, spanac si gorgonzola
Cannelloni – 12 buc
Spanac 500 gr - proaspat
Branza telemea de vaca aprox 250 gr
Gorgonzola 50 gr
Unt o lingura
O ceapa
2 catei usturoi
Sare
Piper
Pentru sos :
Gorgonzola 50 gr
Lapte 200 ml
Smantana pt gatit 200 gr
Sare
Piper
Patrunjel verde
o lingura unt
o lingura faina