Cannelloni cu carne

Reteta culinara Cannelloni cu carne din categoria Cannelloni. Specific Italia. Cum sa faci Cannelloni cu carne

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cannelloni cu carne

 

Cannelloni sunt niste paste fainoase tare dragute,as spune,in forma cilindrica,chiar sunt in oferta de saptamana aceasta la Lidl (unul din magazinele mele preferate),eu le-am incercat cu alta ocazie nu astazi,la o oferta din trecut. Sunt tot un gen de mancare simplu de facut care nu necesita mari indemanari in ale gatitului doar putina rabdare pentru a umple pastele cu umplutura pe care o dorim.

Ingrediente Cannelloni cu carne

Pentru aceasta reteta eu am folosit

o cutie de paste si cam

1/2 kg carne tocata de porc (se poate folosi orice alta carne sau ciuperci si legume pentru cei care nu mananca carne),

2 catei de usturoi,

cateva rosii tocate marunt si

condimente in functie de gust ,eu am pus

sos de soia,

curry,

putin chilli si

vin alb.

Pentru sos avem nevoie de

1-2 linguri de faina alba,

o jumatate de pachet de unt si

lapte.

Categorii