Cannelloni cu carne
Reteta culinara Cannelloni cu carne din categoria Cannelloni. Specific Italia. Cum sa faci Cannelloni cu carne
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cannelloni cu carne
Cannelloni sunt niste paste fainoase tare dragute,as spune,in forma cilindrica,chiar sunt in oferta de saptamana aceasta la Lidl (unul din magazinele mele preferate),eu le-am incercat cu alta ocazie nu astazi,la o oferta din trecut. Sunt tot un gen de mancare simplu de facut care nu necesita mari indemanari in ale gatitului doar putina rabdare pentru a umple pastele cu umplutura pe care o dorim.
Ingrediente Cannelloni cu carne
Pentru aceasta reteta eu am folosit
o cutie de paste si cam
1/2 kg carne tocata de porc (se poate folosi orice alta carne sau ciuperci si legume pentru cei care nu mananca carne),
2 catei de usturoi,
cateva rosii tocate marunt si
condimente in functie de gust ,eu am pus
sos de soia,
curry,
putin chilli si
vin alb.
Pentru sos avem nevoie de
1-2 linguri de faina alba,
o jumatate de pachet de unt si
lapte.