Cannelloni cu carne de curcan
Reteta culinara Cannelloni cu carne de curcan din categoria Cannelloni. Specific Italia. Cum sa faci Cannelloni cu carne de curcan
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cannelloni cu carne de curcan
Lasagna este un preparat foarte gustos pe care nu l-am incercat pana acum. Fata de reteta originala eu am folosit tuburi in locul foilor, mi se pare mult mai simplu si mai comod, Nu am vazut diferente prea mari intre variantele intalnite in blogosfera, in consecinta nici eu nu m-am abatut prea mult.
Ingrediente Cannelloni cu carne de curcan
Am folosit 16 tuburi cannelloni Panzani.
Ingrediente sos ragu : 600 gr carne de curcan tocata 1 morcov 1 ceapa 2, 3 catei de usturoi 1 cutie rosii in bulion ( 400 gr ) oregano busuioc ( se poate pune rozmarin, eu n-am avut ) sare, piper Sos Bechamel : 600 gr lapte 50 gr unt 3 linguri faina nucsoara un varf de sare Pentru topping : 100 gr parmezan ras
600 gr carne de curcan tocata
1 morcov
1 ceapa
2, 3 catei de usturoi
1 cutie rosii in bulion ( 400 gr )
oregano
busuioc ( se poate pune rozmarin, eu n-am avut )
sare, piper
600 gr lapte
50 gr unt
3 linguri faina
nucsoara
un varf de sare
100 gr parmezan ras