Cannelloni cu carne de curcan

Reteta culinara Cannelloni cu carne de curcan din categoria Cannelloni. Specific Italia. Cum sa faci Cannelloni cu carne de curcan

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cannelloni cu carne de curcan

 

Lasagna este un preparat foarte gustos pe care nu l-am incercat pana acum. Fata de reteta originala eu am folosit tuburi in locul foilor, mi se pare mult mai simplu si mai comod, Nu am vazut diferente prea mari intre variantele intalnite in blogosfera, in consecinta nici eu nu m-am abatut prea mult.

Ingrediente Cannelloni cu carne de curcan

Am folosit 16 tuburi cannelloni Panzani.

Ingrediente sos ragu : 600 gr carne de curcan tocata 1 morcov 1 ceapa 2, 3 catei de usturoi 1 cutie rosii in bulion ( 400 gr ) oregano busuioc ( se poate pune rozmarin, eu n-am avut ) sare, piper Sos Bechamel : 600 gr lapte 50 gr unt 3 linguri faina nucsoara un varf de sare Pentru topping : 100 gr parmezan ras

600 gr carne de curcan tocata

1 morcov

1 ceapa

2, 3 catei de usturoi

1 cutie rosii in bulion ( 400 gr )

oregano

busuioc ( se poate pune rozmarin, eu n-am avut )

sare, piper

600 gr lapte

50 gr unt

3 linguri faina

nucsoara

un varf de sare

100 gr parmezan ras

Categorii