Cannelloni cu carne de pasare

Reteta culinara Cannelloni cu carne de pasare din categoria Cannelloni. Specific Italia. Cum sa faci Cannelloni cu carne de pasare

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cannelloni cu carne de pasare

 

INGREDIENTE
1 cutie paste cannelloni 1 piept de pui 2 oua 1 ceapa 1 morcov 5-6 catei usturoi 1 lingura faina sare si piper dupa gust 1/2 lingurita rozmarin 1/2 lingurita nucsoara 1 lingurita busuioc 1/2 lingurita zahar patrunjel verde 2 cani suc rosii 200 g cascaval 4-5 linguri smantana 4-5 linguri lapte

Ingrediente Cannelloni cu carne de pasare

1 cutie paste cannelloni

1 piept de pui

2 oua

1 ceapa

1 morcov

5-6 catei usturoi

1 lingura faina

sare si piper dupa gust

1/2 lingurita rozmarin

1/2 lingurita nucsoara

1 lingurita busuioc

1/2 lingurita zahar

patrunjel verde

2 cani suc rosii

200 g cascaval

4-5 linguri smantana

4-5 linguri lapte

Categorii