Cannelloni cu carne si cascaval

Reteta culinara Cannelloni cu carne si cascaval din categoria Cannelloni. Specific Italia. Cum sa faci Cannelloni cu carne si cascaval

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cannelloni cu carne si cascaval

 

INGREDIENTE
o cutie cannelloni 100 gr cascaval Delaco Sofia Sos bolognese: 500 gr carne tocata de porc un morcov o ceapa o cutie sos de rosii sare piper salvie uscata rozmarin 2 catei de usturoi 100 gr cascaval Delaco Sofia patrunjel verde tocat Sos beschamel: 100 gr unt 3 linguri faina 800 ml lapte sare piper nucsoara rasa 2 linguri parmezan ras

Ingrediente Cannelloni cu carne si cascaval

o cutie cannelloni

100 gr cascaval Delaco Sofia

Sos bolognese:

500 gr carne tocata de porc

un morcov

o ceapa

o cutie sos de rosii

sare

piper

salvie uscata

rozmarin

2 catei de usturoi

100 gr cascaval Delaco Sofia

patrunjel verde tocat

Sos beschamel:

100 gr unt

3 linguri faina

800 ml lapte

sare

piper

nucsoara rasa

2 linguri parmezan ras

Categorii